Underhållning på Kung Carl

Välkommen till Kung Carls Bakficka - din ultimata destination för enastående underhållning! Hos oss kan du njuta av spännande evenemang flera dagar i veckan.

På lördagar svänger vi loss med olika jazzband som fyller lokalen med svängig musik och härlig stämning. Fredagar är inte bara starten på helgen, det är också dagen då vi erbjuder ett oslagbart after work-koncept och showtime med The Jets som får dig att njuta till fullo.

På torsdagar är det dags för dig att släppa loss skrattet, när vi bjuder in Sveriges bästa stand-up comedy-artister, med den fantastiska MC Jakob Öqvist i spetsen. En kväll full av glädje och humor utlovas!

Onsdagar är något alldeles extra hos oss. Då dyker olika spännande koncept upp, och ett av de mest populära är den omåttligt roliga Dragbingon, som leds av den fantastiska Leo B.

Oavsett vilken dag du väljer att besöka oss på Kung Carls Backficka, kan du förvänta dig en minnesvärd och underhållande upplevelse. Kom och var med oss när vi skapar magi och glädje tillsammans. Varmt välkommen till vårt härliga nöjesparadis!

Kung Carls Jazzklubb

Nu är Kung Carls Jazzklubb tillbaka. Njut av jazz i alla dess former.

Kung Carls Jazzklubb

Drag Bingo

Välkommen på Drag Bingo med Leo B, Miss Pettersson och Apan Olle

Läs mer

Lol Comedy Club

Sveriges största komiker uppträder inför en intim publik på Kung Carl under ledning av Jakob Öqvist.
Boka middag och säkra din sittplats.

Läs mer