Bistro La Belle Epoque


Vi vill meddela att vår älskade franska restaurang, Bistro La Belle Epoque, för närvarande är stängd under sommaren en kort period. Under denna tid kan du fortsätta att njuta av vår fantastiska sommarmeny på vår charmiga uteservering och i vår livliga cocktailbar. Kom och njut av läckra smaker och avkopplande stunder medan vi förbereder oss för att ge dig en ännu bättre matupplevelse i framtiden.

Se Kung Carls Bars sommarmeny

Sommarmeny

Just nu

À la carte

Skaldjuren och våra Moules-rätter står i centrum på middagsmenyn. Förrätter, desserter och ostar präglas namnkunniga Franska klassiker.

Se Middagsmenyn här

Dagens Lunch

Avnjut en trevlig lunch i god atmosfär på Hotel Kung Carl. Vår lunchmeny uppdateras dessutom veckovis så att du alltid har nyheter att se fram emot.

Veckans Lunchmeny

Brunch på Stureplan

Vår populära brunch serveras lördagar och söndagar 12:00-15:30.Vi dukar upp en salig mängd av rätter, alltifrån sashimi och ceviche till glaserad kotlettrad och toast. På vår buffé finns det något för alla!

Läs mer om brunch här

Kung Carls Jazzklubb

Nu är Kung Carls Jazzklubb tillbaka. Njut av jazz i alla dess former.

Kung Carls Jazzklubb

Öppettider & kontakt


Tisdag-Onsdag: 17:00-22:00

Torsdag-Lördag: 17:00-23:00

Söndag-Tisdag: Stängt

restaurang@kungcarl.se

08-463 50 80

Fransk restaurang på Östermalm i Stockholm

Restaurangens tema är en flirt med Hotel Kung Carls anrika historia som tog sin början redan år 1866, precis i begynnelsen av det som betecknas som den ljuvliga epoken - La Belle Epoque. Vår inredare, Lina Östlundh, har låtit erans brokiga blommönster och rundade former möta lyxiga material som kristall och mässing för att skapa en inbjudande och varm känsla. Napoleon Bonaparte hade rätt i att ”In victory, you deserve Champagne; in defeat, you need it", därför har vi parat ihop oss med champagnehuset Perrier-Jouet och serverar deras Belle Epoque flaska. Vill du boka en romantisk, fransk restaurang i Stockholm? Varmt välkommen till oss på Bistro La Belle Epoque på Östermalm invid Stureplan!

Festvåning & middagar för större sällskap

Läs mer