Lediga jobb på Hotel Kung Carl

Är du Hotel Kung Carls nya Restaurant Manager?


Du har du ett brinnande intresse för mat, restaurang- och mötesupplevelser. Du är en självklar ledare med höga krav på såväl din produkt som dig själv och dina medarbetare och du får teamet att utvecklas till sin fulla potential. Du arbetar proaktivt med service, försäljning, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet, och älskar att skapa hållbara team.

Ditt ansvar omfattar både administrativt samt operativt ansvar och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns.

Du ansvarar för all mat & dryck leverans inom hotellet såsom Restaurang, Bar, Event & Banket. Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi och mål.

Du är resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar.

Du som söker tjänsten skall:
Ha datavana samt vana vid att använda hotellsystem, restaurangsystem, personalsystem och grundläggande kunskaper i Excel.
Ha jobbat i minst fem år som GM, Restaurangchef, F&B eller motsvarande.
Vara driven och målfokuserad och älska resan mot högt uppsatta mål.
Vara en sann "peoples person" och älska att prata med gäster och skapa relationer
Vara en entusiasmerande ledare med både driv och empati och ha lätt till skratt
Ha passionerat intresse för mat, dryck och ledarskap

Som Restaurant Manager rapporterar du direkt till VD och sitter med i hotellets ledningsgrupp.

Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande och kreativt jobb i väldigt fin arbetsmiljö, fantastiska kollegor i ett företag som lever efter värdeorden passion, hjärta och ansvar. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till joakim.swahn@kungcarl.se så snart som möjligt, då intervjuer sker fortlöpande.