Lediga jobb på Hotel Kung Carl

Hovmästare

Nu söker vi en Hovmästare som gillar nya utmaningar och brinner för värdskap. Vi expanderar ser fram emot att välkomna både hotellgäster och alla stockholmare som kommer hit när Kung Carls bar blir dubbelt så stor.

Vi ser Hotel Kung Carl som ett nöjescenter och brukar säga att om man inte har varit här så har man inte varit i Stockholm!

Om Hotel Kung Carl

Hotel Kung Carl är beläget mitt i Stockholms hjärta och utöver våra 143 rum erbjuder vi även konferens, festvåning, barer, restaurangverksamhet samt vår populära Jazzklubb där vi blandar Livemusik med stand-up kvällar och after-work.

Om tjänsten

Du har ett brinnande intresse för mat, dryck och mötesupplevelser. Du är en självklar ledare med höga krav på såväl din produkt som dig själv och dina medarbetare och du får teamet att utvecklas till sin fulla potential. Du arbetar proaktivt med service, försäljning, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet, och älskar att skapa hållbara team.

Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i hela huset. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns.

Som Hovmästare kommer du att leda arbetet i driften, jobba med schemaläggning.

Du är ansiktet utåt och den först våra gäster möter och vi vill att alla skall känna sig sedda. Du är karismatisk, glad och ansvarstagande. Utöver att leverera värdskap på högsta nivå, skall du även se till att atmosfären är den vi önskar alltid hålla.

Tjänsten innebär också ett nära samarbete med köket och hotellets övriga avdelningar - vilket gör att du älskar att koordinera för att säkerställa en hög servicenivå och gästupplevelse.

Vi söker dig som

* har flera års erfarenhet av liknande arbete

* drivs av möjligheten att utveckla och leda medarbetarna i deras arbete

* är resultatinriktad i ditt arbete och gör allt för att nå de uppsatta målen

* är en positiv, driven och engagerad ledare som har ett genuint intresse för mat och dryck

* har initiativförmåga och är flexibel och förändringsbenägen

* trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar där andra ser problem

* är trendmedveten och kreativ samt har mod att använda dessa egenskaper i ditt arbete

* har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser av högsta klass

* har många års erfarenhet från restaurangbranschen och dokumenterad vana av att jobba i ledande befattningar

* är en bra kommunikatör och har lätt att skapa ett gott klimat i ditt team

Dina arbetsuppgifter

• Säkerställa så allt fungerar på avdelningen

• Kvalitetssäkra leverans av god gästservice.

• Operativ ledare

• Aktivt bidra och ansvara för merförsäljning på avdelningen.

• Säkerställa implementering och upprätthållande av koncept inom service och produkt.

• Säkerställa att vi följer uttalade rutiner och policys.

Erfarenhet och färdigheter

• Relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av personalansvar

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

• Systemkunskap

• För att klara av jobbet måste du vara strukturerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer

Vi ger dig

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Härliga kollegor som tillsammans ser till att lyfta varandra och som lever efter värdeorden passion, hjärta och ansvar. Vi brinner för att få människor att känna sig sedda, såväl våra gäster som våra kollegor och förutom en härlig arbetsplats och kollegor erbjuder vi såklart friskvårdsbidrag, personalboende och personalrabatt på boende och mat.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Omfattning

Tjänsten är en heltidsanställning och tillträde är i augusti.

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiden är efter rullande schema/skift vilket innebär operativt arbete främst kväll under vardagar och helg.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan genom att kontakta Restaurant Manager Frida Niska via mail: frida.niska@kungcarl.se