Våra vackra lokaler tillför stämning och atmosfär till middagar, fester och mingel, följ med när vi planerar ditt perfekta event!

Festvåning & takterrass på Hotel Kung Carl

Fest/Event

Festkänslan infinner sig automatiskt i vår underbara festlokal på fjärde våningen i Stockholms innerstad. Möjligheterna är många!

Läs mer

Bröllop

Letar du efter en bröllopslokal i centrala Stockholm? Låt Stureplans citypuls ackompanjera er första tid som gifta.

Läs mer

Börja planera din fest idag

Skicka oss en förfrågan

Komplett festkänsla vid Stureplan

Välkommen till vår vackra festvåning på Stureplan mitt i centrala Stockholm.

Oavsett om du är på jakt efter en lokal för den privata tillställningen eller ett viktigt företagsevent finns det få matsalar som kan mäta sig med vår festvåning vid Stureplan i Stockholm City.

Festkänslan infinner sig automatiskt i vår underbara festlokal på fjärde våningen i Stockholms innerstad. Anorna från sekelskiftet finns fortfarande närvarande i de gamla stuckaturerna och kakelugnarna. Vi kan också erbjuda arrangemang i Biblioteket i vår restaurang på entréplan eller i vår rymliga lobby.

Hotel Kung Carl är det självklara valet när du är i behov av festvåning i Stockholm! Välkommen att höra av dig till oss på telefon 08-463 50 05, e-post reservation@kungcarl.se eller skicka din förfrågan direkt online.

Planritning & möblering

Många olika lösningar

Här kan du ladda ner en pdf som visar hur vår festvåning ser ut, och hur man kan sitta vid dukade bord. Observera att du alltid kan fråga oss om alternativa möbleringar, ståbord, mingel etc.