Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Lol Comedy Club


Lol Comedy Club en intim Stand up klubb på Hotel Kung Carl.
 Klubben drivs av komikern Jakob Öqvist har tidigare dragit fulla hus på Södermalm och senast i somras utomhus i Tantolunden, flyttar nu in på hotel Kung Carl och gör något som är unikt för Sverige – en klubb med få platser, nära till scenen – och riktigt kända namn!

Det här är klubben där vad som helst kan hända. Med det oslagbara läget vid Stureplan kan det hända att någon riktig stjärna dyker upp som oannonserad gäst, precis som på cityklubbarna i New York! säger Jakob och ser ut som han redan har något planerat.

Lol Comedy Club presenteras av Tullamore Dew och produceras av Bokastandup.se i samarbete med Hotel Kung Carl. Biljetterna kostar 280 kr, men det går även att köpa showbiljett inklusive en tvårätters middag från Bistro Belle Epoque.Höstens komiker28 sept Ann Westin och Svea Sigmond

5 okt Özz Nûjen och Zinat Pirzadeh

12 okt David Batra och Josefin Sonck

19 okt Henrik Hjelt och Johanna Hurtig Wagrell

26 okt Fredrik Lindström och Stefan Odelberg

2 nov Viktor Klemming och Evelyn Mok

9 nov Anders ”Ankan” Johansson och Farao Groth

16 nov Shanthi Rydwall-Menon och Behrad Rouzbeth

23 nov Henrik Schyffert och Hasse Brontén

Biljetter

Boka dina biljetter till våra magiska Stand-up kvällar

Boka här

Lol Comedy Club meny

Beställ en biljett inklusive en riktigt god 2-rätters middag. Välj bland rätterna på vår specialkomponerade Lol Comedy Club meny

Till menyn