Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Vi på Hotel Kung Carl gör vårt yttersta för att ni ska kunna ha ert möte så säkert som möjligt i dessa Covid-19-tider. Vi möblerar glest i lokalerna och schemalägger fikapauser och luncher mellan sällskap på olika tidpunkter så att ni inte krockar med varandra i våra gemensamma ytor. Önskar ni äta lunch i er möteslokal, prata med oss så löser vi det. Vi erbjuder också flexibla avbokningsregler.

Här kan ni läsa mer om våra rutiner kring COVID-19 och konferens

Bara hör av er till oss så pratar vi igenom ert kommande event tillsammans så att ni känner er trygga. Varmt välkomna till oss på Hotel Kung Carl!

Börja planera ert event idag

Skicka förfrågan

Våra lokaler & kapacitet

UPP TILL 100 PERSONER

Våra ljusa konferenslokaler är flexibla och kan med fördel användas för föreläsningar, utställningar, kundevents, minimässor och mingel till såväl dag- som övernattningskonferenser. För oss är inga önskemål för komplicerade.

25% rabatt på höstkonferens

Inspireras och motiveras i vackra lokaler i sekelskiftesstil, centralt vid Stureplan

Ange bokningskod "HÖSTKONFERENS" och få 25% rabatt på lokalhyran, erbjudandet gäller fram till 30 november 2020. Våra lokaler ligger avskilt på fjärde våningen och anpassas enkelt efter era önskemål. Varmt välkommen med din förfrågan till 08-463 50 00 eller reservation@kungcarl.se.

Konferens i Stockholm med oslagbart cityläge

Boka era konferenslokaler vid Stureplan i Stockholm i en miljö som andas en svunnen tid. Våra ljusa möteslokaler är centralt och tyst belägna i en paradvåning från 1800-talets slut. Stuckaturer, kakelugnar, engelska tapeter och mörkt trä ger en elegant inramning till ditt event.

Våra mötesrum i Stockholm passar utmärkt för såväl affärsmöten, kundevents och minimässor som dag- och övernattningskonferenser för upp till 100 personer. Har du funderat hur Stureplans landmärke Svampen ser ut från ovan? Boka något av våra mötesrum Engelbrektsplan eller Stureplan och njut av Stockholmsutsikten från balkongen.

En annorlunda och inspirerande mötesplats får ni om ni bokar vår takterrass på sjätte våningen, här konfererar ni upp till 20 personer med moln och takåsar som granne.

Vår konferensvåning passar även utmärkt att boka för mingel, fester och middagar. Möjlighet till egen ingång från Kungsgatan förstärker den exklusiva känslan.

I samarbete med Kung Carls Bakficka – Tre Rum & Kök erbjuder vi olika konferenspaket som hjälper dig att hålla energin på topp hela dagen. Varför inte avsluta er konferens med en middag i vår restaurang eller en drink i cocktailbaren?

Låter detta intressant för ditt företags konferens i Stockholm? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar just era behov.

Varmt välkommen till Stockholms äldsta konferenshotell!

Se skiss över vår konferensavdelning här

Medlemmar i Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Hotel Kung Carl är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotel Kung Carl äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta och medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.