Börja planera ert event idag

Skicka förfrågan

Våra lokaler & kapacitet

UPP TILL 100 PERSONER

Våra ljusa konferenslokaler är flexibla och kan med fördel användas för föreläsningar, utställningar, kundevents, minimässor och mingel till såväl dag- som övernattningskonferenser. För oss är inga önskemål för komplicerade.

Konferens i Stockholm med oslagbart cityläge

Boka era konferenslokaler vid Stureplan i Stockholm i en miljö som andas en svunnen tid. Våra ljusa möteslokaler är centralt och tyst belägna i en paradvåning från 1800-talets slut. Stuckaturer, kakelugnar, engelska tapeter och mörkt trä ger en elegant inramning till ditt event.

Våra mötesrum i Stockholm passar utmärkt för såväl affärsmöten, kundevents och minimässor som dag- och övernattningskonferenser för upp till 100 personer. Har du funderat hur Stureplans landmärke Svampen ser ut från ovan? Boka något av våra mötesrum Engelbrektsplan eller Stureplan och njut av Stockholmsutsikten från balkongen.

Vår konferensvåning passar även utmärkt att boka för mingel, fester och middagar. Möjlighet till egen ingång från Kungsgatan förstärker den exklusiva känslan.

I samarbete med Bistro La Belle Epoque erbjuder vi olika konferenspaket som hjälper dig att hålla energin på topp hela dagen. Varför inte avsluta er konferens med en middag i vår restaurang eller en drink i cocktailbaren?

Låter detta intressant för ditt företags konferens i Stockholm? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar just era behov.

Varmt välkommen till Stockholms äldsta konferenshotell!

Se skiss över vår konferensavdelning här

Medlemmar i Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Hotel Kung Carl är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotel Kung Carl äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Vi är medlemmar i Green Key. Läs mer på Svenska Möten hållbarhet

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.