Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Konferens på hotell i centrala Stockholm

Boka er nästa konferens mitt i Östermalms stadspuls i en miljö som andas svunnen tid. Välkommen till oss på Hotel Kung Carl - det centralt belägna och familjära konferenshotellet vid Stureplan. Vi erbjuder lokaler för konferenser och affärsmöten med plats för upp till 100 personer - mitt i Stockholm City.

Hotel Kung Carl har fantastiska lokaler för konferenser och affärsmöten med plats för upp till 100 personer. Hos oss kan ni anordna såväl kundevents, minimässor, mingel som dag- och övernattningskonferenser.

Låter detta intressant för ditt företags konferens i Stockholm? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar just era behov.

Se skiss över vår konferensavdelning här

Våra lokaler & kapacitet

Upp till 100 personer

Våra ljusa konferenslokaler är flexibla och kan med fördel användas för föreläsningar, utställningar, kundevents, minimässor och mingel till såväl dag- som övernattningskonferenser. För oss är inga önskemål för komplicerade.

Börja planera ert event idag

Skicka förfrågan