Varmt välkommen till Hotel Kung Carl

Vi hoppas att du skall få en fin vistelse hos oss. Vår reception är öppen dygnet runt och hjälper dig gärna med tips till allt vad Stockholm har att erbjuda.

1977 förvärvade familjen Östlundh Hotell Kung Carl som då hade 46 rum samt frukostmatsal. Idag har vi 143 rum, bar & restaurang, konferensavdelning, festvåning och mini-gym. Våra värdeord är passion, hjärta, ansvar och vi hoppas att du som gäst skall känna detta när du bor hos oss.

Varje hotellrum är unikt i sin stil och inredning. Vi strävar efter en klassisk stil med modern design. Vi har under åren köpt in mängder av antika föremål på auktioner i Stockholm. Det kan vara antika klockor, speglar och konst av kända svenska konstnärer som får pryda våra rum.

Skicka gärna ett mail till mig om du har synpunkter på din vistelse. Jag tar tacksamt emot all information som kan hjälpa oss att bli ett ännu bättre hotell.

Du når mig på annelie.bergsten@kungcarl.se

Vänliga hälsningar
Annelie Bergsten
Hotellchef

Inför din vistelse - Frågor & svar

När kan man checka in? Var parkerar man och får man ta med hunden? Bra saker att veta om inför din hotellvistelse hittar du här!

Frågor & Svar

Lediga Tjänster

Här lägger vi ut lediga tjänster på Hotel Kung Carl, i våra barer och restauranger. Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till info@kungcarl.se.

Läs mer & ansök

Om hotellet

Letar du efter ett mysigt och romantiskt hotell i Stockholm nära Djurgården? Då är Hotel Kung Carl på Stureplan det rätta valet för dig.

Unika rum för unika gäster
Mitt på Östermalm i centrala Stockholm hittar du fyrstjärniga Hotel Kung Carl - ett elegant och klassiskt hotell med öga för detaljer. Hos oss är inget rum det andra likt. Välj själv om du vill ha rum med modern design eller kanske ett i gammeldags i gustavianskt stil.

Nära till allt
Från hotellet har du nära till Stockholm shoppingstråk, nattliv och många sevärdheter. Hotel Kung Carl befinner sig bland annat på promenadavstånd från det lummiga Djurgården, där besök på Skansen och Gröna Lund varmt kan rekommenderas.