Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Vårt arbete för en bättre värld

Barncancerfonden

Barn och Cancer hör inte ihop och vi på HKC Hotels vill vara med och hjälpa till. Därför stödjer Vi Barncancerfonden, en organisation med visionen att utrota barncancer. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige och arbetar dessutom för att de barn och ungdomar som drabbats av cancer ska få den vård och det stöd de behöver.


SOS Barnbyar

För oss på HKC Hotels är det viktigt att ta ansvar för vår omvärld och våra medmänniskor. Därför avsätter vi varje år pengar till välgörenhetsprojekt.

Sedan flera år tillbaka är vi därför ett stödföretag till SOS Barnbyar som tror på att ge utsatta barn ett hem, en familj, trygghet och utbildning. Vi är stolta över att genom vårt årliga bidrag kunna ge fler barn en bättre framtid!


HKC Hotels against trafficking

Inom HKC Hotels har vi valt att samarbeta med den oberoende och ideella organisationen RealStars vars syfte är att verka för en bättre värld fri från trafficking.

Det innebär att vi bland annat utbildar vår personal i hur man ska agera i situationer vid misstänkt trafficking och prostitution.

Du kan läsa mer om RealStars här


BRIS

HKC Hotels maskotar Turbo, Rut och Bo, håller dig sällskap på rummet och finns till försäljning i alla våra receptioner.

Vi skänker överskottet (25% av intäkterna) till BRIS - Barnens Rätt i Samhället.