Våra lokaler

Stureplan

Denna eleganta lokal ligger ut mot Stureplan och har stora vackra fönster samt balkong och kakelugn. Upp till 35 personer.

Läs mer

Birger Jarlsgatan

Birger Jarlsgatan kan med fördel användas till det mellanstora mötet, men passar också som grupprum. Upp till 30 personer.

Läs mer

Engelbrektsplan

Engelbrektsplan erbjuder en vacker sekelskiftesatmosfär och passar bra för styrelsemöten. Upp till 20 personer.

Läs mer

Kvarteret Sparven

Här har vi möjlighet att öppna upp skjutdörrarna mellan tre lokaler och skapa vårt allra största mötesrum. Upp till 80 personer.

Läs mer

Kungsgatan Teams Studio

Vår möteslokal med den senaste Teams-programvaran för att genomföra hybridmöten med digitala och fysiska deltagare. Perfekt för presskonferenser, utbildningar och föreläsningar.

Läs mer

Humlan

I Humlan konfererar ni under kristallkronorna och med utsikt mot Birger Jarlsgatans vackra stenbyggnader. Lokalen passar även utmärkt som exklusivt chambre séparée för middagar och mingel.

Läs mer

Börja planera ert event idag

Skicka förfrågan

Stiliga konferenslokaler i Stockholm

Beläget mitt på centrala Stureplan ligger Hotel Kung Carl, ett trivsamt hotell som erbjuder några av de elegantaste konferenslokalerna i Stockholm. Låt oss ta hand om ditt företagsevent – vi gör din konferens till något alldeles extra.

Många användningsområden
Våra ljusa konferenslokaler är flexibla och kan med fördel även användas för föreläsningar, utställningar, mingel och hybridmöten. I alla mötesrum finns det TV-skärm med hybridteknik, whiteboard, och blädderblock. Den rymliga loungen intill fungerar som en naturlig samlingsplats under pauserna.

Som stolt medlem i Svenska Möten erbjuder vi elektronisk deltagarhantering. Läs mer om det här.

Om du önskar bra konferenslokaler som sjuder av sekelskiftesatmosfär samtidigt som Stockholms stadspuls aldrig är långt borta är Hotel Kung Carl ett självklart val. Vi är idel öra för dina önskemål och föreställningar.

Se skiss över vår konferensavdelning här

Fest & Event

Våra lokaler går också bra att använda som festvåning eller till mindre utställningar, privata middagar och mingel.

Läs mer