Kung Carls Bar

Kung Carls bar måste upplevas! Ett överflöd av rosa marmor möter William Morris drömlika blommönster och för tankarna till Paris och La Belle Epoque. I restaurangdelen serveras klassiker som köttbullar, råbiff, moules frites och ostron och den ambitiösa drinklistan, består av tidlösa klassiska cocktails uppblandat med det mer nyskapande och moderna och allt som ofta innehållande Hotel Kung Carls Punch.


Vårt läge i hjärtat av Stockholm i hörnet Kungsgatan/Birger Jarlsgatan gör Kung Carls bar till den perfekta platsen att möta upp kollegorna på aw, vännerna och familjen. Från våra fönsterbord har du utsikt över ett glittrande Stureplan där storstadpulsen är påtaglig alla tider på dygnet. DJ:s och en blandning av Old Style Jazz och moderna kompositioner bidrar till den magiska stämningen.

Cocktails à la Belle Epoque

Se vår cocktaillista

Kung Carls Bars sommarmeny

Öppettider

Måndag - Tisdag: 10.00 – 23.00

Onsdag - Fredag: 10.00 - 01.00

Lördag: 11.00 – 01.00

Söndag: 11.00 – 23.00

Hotel Kung Carl Punsch

Infuserad med ekfat från Stockholms slott

Kanske är Punschen bartenders mest underskattade ingrediens. En ”rökig fruktighet”, likt whisky som möter rum fast där alkoholen inte dominerar inte smaken på samma vis, ger punschen en ”smooth” och ”groovy” karaktär vars färger och smaker kommer ihop på ett välbalanserat sätt.

Vår egen Hotel Kung Carl Punsch är framtagen av Norrtelje Brenneri och en återlanserades 2021 (originalet togs fram på 1880-talet) med en etikett som finns bevarad på Spritmuseum.
Kom förbi vår cocktailbar för att smaka!

eller läs mer om Kung Carls Punsch

En Ikonisk bar

Hotel Kung Carls cocktailbar i Stockholm, vid Stureplan, har på kort tid blivit en favorit bland såväl Stockholmare som gäster på Hotel Kung Carl. Den speciella stämningen som bara återfinns i hotellbarer i kombination med Stockholms bästa aw, drinkar och DJ:s uppmuntrar både till livliga samtal och spontandans.