Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Cocktailbar

Hotel Kung Carls nya cocktailbar måste upplevas! Ett överflöd av rosa marmor möter Willam Morris drömlika blommönster och för tankarna till Paris och La Belle Epoque. De franska influencerna återfinns även den ambitiösa drinklistan som är framtagen av Stockholms mest namnkunniga bartenders. Vår egen Hotel Kung Carls egen Punch har på ett nyskapande sätt fått ta plats i flera av våra cocktails.

Vårt läge i hjärtat av Stockholm i hörnet Kungsgatan/Birger Jarlsgatan gör Kung Carls cocktailbar till den perfekta platsen att möta upp kollegorna på aw, vännerna och familjen. Från våra fönsterbord har du utsikt över ett glittrande Stureplan där storstadpulsen är påtaglig alla tider på dygnet. DJ:s och en blandning av Old Style Jazz och moderna kompositioner bidrar till den magiska stämningen.

Cocktails à la Belle Epoque

Se vår cocktaillista

Öppettider

Söndag - tisdag 14.00 - 23.00

Onsdag - lördag 14.00 - 01.00

Hotel Kung Carl Punch

Infuserad med ekfat från Stockholms slott

Kanske är Punschen bartenders underskattade ingrediens. ”Rökig fruktighet”, liknar Whisky som möter Rum, fast alkoholen dominerar inte smaken på samma vis. ”Smooth” och ”groovy” i karaktär vars färger och smaker kommer ihop på välbalanserade sätt.

Vår egen Hotel Kung Carl Punch är framtagen av Norrtelje Brenneri och en återlanserades 2021 med en etikett som finns bevarad på Spritmuseum.

Stockholms nyaste cocktailbar

Hotel Kung Carls cocktailbar i Stockholm, vid Stureplan, har på kort tid blivit en favorit bland såväl Stockholmare som gäster på Hotel Kung Carl. Den speciella stämningen som bara återfinns i hotellbarer i kombination med Stockholms bästa aw, drinkar och DJ:s uppmuntrar både till livliga samtal och spontandans.