Lunch, helgbrunch och à la carte frukost


Varmt välkommen att äta brunch hos oss under helgerna men vi har vår brunch tillfälligt stängd söndagen den 12 Maj

Njut av Stureplans godaste kaffe och fika vid panoramafönstren med utsikt över folklivet. I vår vackra, ljusa cocktailbar möts rosa marmor och William Morris fantasifulla blommönster och skapar en Parisisk känsla. Här passar det perfekt att möta upp kollegor och vänner för en mysig helgbrunch. Är du på språng så går det bra att bara droppa in på en cappuccino eller espresso, vid bardisken eller som take away! Varmt välkommen till oss på Kungsgatan 2.

Varje lördag samt söndag klockan 12.00-15.00 dukar vi upp vår härliga brunchbuffe. Kom och avnjut ett axplock av fräscha sallader, sashimi på lax, läskande margaritas, bellinis och mycket mer.
Pris 395 kr

Vi erbjuder nu även en delikat à la carte frukost månd-fred mellan 08.00-10.30

Bokar du rum hos oss ingår vår härliga frukostbuffé i hotellrumspriset, den serveras i Bistro La Belle Epoque och innergården.

Menyer

Dagens Lunch

Avnjut en trevlig lunch i god atmosfär på Hotel Kung Carl. Vår lunchmeny uppdateras dessutom veckovis så att du alltid har nyheter att se fram emot.

Veckans Lunchmeny

Brunch på Hotel Kung Carl

Äntligen är den tillbaka - vår omtyckta och efterlängtande brunchbuffé. Vi dukar upp en salig mängd av rätter, alltifrån sashimi och ceviche till glaserad kotlettrad och toast.
På vår buffé finns det något för alla!

Brunchmeny