Lunch, helgbrunch och à la carte frukostUnder sommaren stänger vi vår brunch för att ge våra anställda en möjlighet att njuta av semestern. Brunchen öppnar igen den 24 augusti men vi är glada att meddela att vår uteservering vid Cocktailbaren fortfarande är öppen för dig att besöka. Du är välkommen att avnjuta en avslappnad sommarmeny medan du njuter av solen och den trevliga atmosfären.Njut av Stureplans godaste kaffe och fika vid panoramafönstren med utsikt över folklivet. I vår vackra, ljusa cocktailbar möts rosa marmor och William Morris fantasifulla blommönster och skapar en Parisisk känsla. Är du på språng så går det bra att bara droppa in på en cappuccino eller espresso, vid bardisken eller som take away! Varmt välkommen till oss på Kungsgatan 2.


Vi erbjuder nu även en delikat à la carte frukost månd-fred mellan 08.00-10.30

Bokar du rum hos oss ingår vår härliga frukostbuffé i hotellrumspriset, den serveras i Bistro La Belle Epoque och innergården.

Menyer

Dagens Lunch

Avnjut en trevlig lunch i god atmosfär på Hotel Kung Carl. Vår lunchmeny uppdateras dessutom veckovis så att du alltid har nyheter att se fram emot.

Veckans Lunchmeny

Brunch på Hotel Kung Carl

Äntligen är den tillbaka - vår omtyckta och efterlängtande brunchbuffé. Vi dukar upp en salig mängd av rätter, alltifrån sashimi och ceviche till glaserad kotlettrad och toast.
På vår buffé finns det något för alla!

Brunchmeny