Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Bistro La Belle Epoque

Välkommen in i vår mysiga franska restaurang, Bistro La Belle Epoque. Den franska erans positivism och lekfullhet är tongivande i inredning såväl som menyer. Mjuka färger, sammet och sirliga blommönster ger en romantisk och ombonad känsla.

Våra kockar har inspirerats av klassiska Nordfranska smaker när de skapat rätter som råbiff med tryffelgravad äggula, lättmarinerad tonfisk och valt ut riktigt bra hängmörat kött från svenska gårdar.

Står skaldjur och i synnerhet musslor högt upp på din lista? Ostron och hummer tillhör våra paradrätter och hos oss hittar du Stockholms bästa Moules! Utöver välkända Moules Marinières och Moules Frites tar vi er med på en Moules-rätternas ’Le Tour de Monde’ med inspiration ifrån Asien, Nordafrika och USA. Vårt tips är att beställa in lite av varje eller en ´Plateau Moules De Mer´.

Inled gärna middagen med vår signaturdrink från cocktailbaren, La Belle Epoque. Här möter Champagne, jordgubbar, citrus och en touch av vår egen Hotel Kung Carl Punch. Låt sedan våra somilierer guida er i den omfattande vinlistan till perfekta smakmatchningar!

Menyer

På vår lunchmeny återfinns alltid våra mest omtyckta franska rätter liksom soppa, sallad, och Stureplans bästa burgare.

Se Lunchmenyn här

Skaldjuren och våra Moules-rätter spelar huvudrollen på middagsmenyn. Förrätterna domineras av klassiska escargots, charkbricka eller Chèvre chaud.

Se Middagsmenyn här

Oavsett om du låter sött eller salt avrunda middagen bjuder vår dessertmeny på krämiga ostar, crepes, Glace au four och Creme Brulé.

Se Dessertmenyn här

Öppettider & kontakt


Måndag-Fredag 11.00-14.00

Måndag-Lördag 17.00-23.00

restaurang@kungcarlsbakficka.se

08-463 50 80

Festvåning & middagar för större sällskap

Läs mer

Fransk restaurang på Östermalm i Stockholm

Vår nyöppnade Bistro La Belle Epoque är en fransk restaurang på Östermalm i Stockholm, alldeles invid Stureplan. Restaurangens tema är en flirt med Hotel Kung Carls anrika historia som tog sin början redan år 1866, precis i begynnelsen av det som betecknas som den ljuvliga epoken - La Belle Epoque. Vår inredare, Lina Östlundh, har låtit erans brokiga blommönster och rundade former möta lyxiga material som kristall och mässing för att skapa en inbjudande och varm känsla. Napoleon Bonaparte hade rätt i att ”In victory, you deserve Champagne; in defeat, you need it", därför har vi parat ihop oss med champagnehuset Perrier-Jouet och serverar deras Belle Epoque flaska.