Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Bistro La Belle EpoqueVälkommen in i vår mysiga franska restaurang, Bistro La Belle Epoque som ligger ett stenkast från svampen på Stureplan. En modern bistro med smaker från södra och norra Frankrike. Den franska erans positivism och lekfullhet är tongivande i inredning såväl som menyer. Mjuka färger, sammet och sirliga blommönster ger en romantisk och ombonad känsla. Även om ni är här för affärer, en date eller för att träffa nya och gamla vänner så tar vi hand om er som en familj. Börja gärna i vår levande Cocktailbar eller den lite intimare bar La Cour.

Vi serverar ett axplock av det bästa Frankrike har att bjuda på med allt ifrån några ostron, chevre chaud till en steak minute med bearnaisesås, vår välkända moules frites eller en riktigt bra hängmörad biff finns såklart också alltid där. På helgerna finns möjligheten att avsluta middagen med ett glas i vår jazzklubb till livemusik och när vädret erbjuder avnjut maten på vår terrass och spana in folklivet på Stureplan.

Bienvenue!

Kockens meny

Mellan den 27 feb till den 2 mars kommer vi servera en specialkomponerad meny. Låt munnen vattnas av havets läckerheter som en skaldjursplateau och hummer eller en Sydfransk fiskgryta.

Just nu

À la carte

Skaldjuren och våra Moules-rätter står i centrum på middagsmenyn. Förrätter, desserter och ostar präglas namnkunniga Franska klassiker.

Se Middagsmenyn här

Dagens Lunch

Avnjut en trevlig lunch i god atmosfär på Hotel Kung Carl. Vår lunchmeny uppdateras dessutom veckovis så att du alltid har nyheter att se fram emot.

Veckans Lunchmeny

Brunch på Stureplan

Vår populära brunch serveras lördagar och söndagar 12:00-15:30.Vi dukar upp en salig mängd av rätter, alltifrån sashimi och ceviche till glaserad kotlettrad och toast. På vår buffé finns det något för alla!

Läs mer om brunch här

Kung Carls Jazzklubb

Nu är Kung Carls Jazzklubb tillbaka. Njut av jazz i alla dess former.

Kung Carls Jazzklubb

Öppettider & kontakt


Tisdag-Onsdag: 17:00-22:00

Torsdag-Lördag: 17:00-23:00

Söndag-Tisdag: Stängt

restaurang@kungcarl.se

08-463 50 80

Fransk restaurang på Östermalm i Stockholm

Restaurangens tema är en flirt med Hotel Kung Carls anrika historia som tog sin början redan år 1866, precis i begynnelsen av det som betecknas som den ljuvliga epoken - La Belle Epoque. Vår inredare, Lina Östlundh, har låtit erans brokiga blommönster och rundade former möta lyxiga material som kristall och mässing för att skapa en inbjudande och varm känsla. Napoleon Bonaparte hade rätt i att ”In victory, you deserve Champagne; in defeat, you need it", därför har vi parat ihop oss med champagnehuset Perrier-Jouet och serverar deras Belle Epoque flaska. Vill du boka en romantisk, fransk restaurang i Stockholm? Varmt välkommen till oss på Bistro La Belle Epoque på Östermalm invid Stureplan!

Festvåning & middagar för större sällskap

Läs mer