Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Kung Carls Bakficka - Tre Rum & Kök

Boka bord snabbt och enkelt direkt online

Boka bord online

Våra menyer

Vi har bläddrat i kokbokshyllan och dammat av några av vad vi tycker är de bästa matklassikerna. Rätterna är våra personliga tolkningar men med en smak av historiens vingslag.

Visa menyer

Innergården Jazzklubb

Välkommen till Stockholms nya jazzklubb med en känsla av det glada 20-talet! Varje torsdag, fredag och lördag kan du njuta av mat, dryck och livejazz i vår vackra ljusgård.

Läs mer

Skandinavisk frukostbuffé

Hos oss får du en riktigt bra start på dagen med vår skandinaviska frukostbuffé! Rykande hett kaffe, nybakat bröd, småvarmt, våfflor och mycket, mycket mer.

Läs mer

Öppettider & bordsbokning

  • Måndag 06.30 - 23.00 (16-23 end baren öppen)
  • Tisdag 06.30 - 23.00
  • Onsdag & Torsdag 06.30 - 00.00
  • Fredag 06.30 - 01.00
  • Lördag 07.15 - 01.00
  • Söndag 07.15 - 16.00

Köket stänger tis - lör 22.30, sön 16.00

Boka bord online

Kung Carls Bakficka

Tre rum & kök

Krögare Jan Andersson hälsar välkommen till Kung Carls Bakficka - Tre Rum & Kök. Inredning, design och mat flirtar med tidigt 1900-tal och på menyn hittar du såväl snabba brasserieluncher, klassiska cocktails som nytolkningar av klassiska rätter.

Frukost, Brunch, Lunch, Middag & Fest

Biblioteket

Omsluten av de röda tapeterna och mässingslampornas varma sken välkomnar vi dig till Biblioteket. Bläddra i en av våra böcker samtidigt som du njuter av en god pilsner.

Läs mer

Orangeriet

Mitt på Östermalm och Stureplan med stora fönster mot citypulsen hittar du vår oas. I det ljusa Orangeriet får du behålla en del av sommaren. Dofterna av färska örter för tankarna till Provence.

Läs mer

Köket

Välkommen in i det rustika och charmiga Köket! Här är det full fart och aktivitet - grytorna puttrar och dofterna av långkok och nybakat bröd sprider sig i huset. Köket är vårt centrum, vårt hjärta.

Läs mer