Cocktails & Sweets

Varje lördag kl 17.00-18.30 dukar vi upp vårt härliga dessertbord som vi matchar med fruktiga cocktails.

Läs mer här

Kung Carls Bakficka - Tre Rum & Kök

Kung Carls Bakficka

Tre rum & kök

Krögare Jan Andersson hälsar välkommen till Kung Carls Bakficka - Tre Rum & Kök. Inredning, design och mat flirtar med tidigt 1900-tal och på menyn hittar du såväl snabba brasserieluncher, klassiska cocktails som nytolkningar av klassiska rätter.

Boka bord snabbt och enkelt direkt online

Boka bord online

Salongen med Kung Carls Bar

Kung Carls Bar - Sprit & Cocktails

Kung Carls Bar - Sprit & Cocktails

Vår vackra cocktailbar som du hittar i atriumet på entréplan, speglar den gångna tiden, fast i modern tappning. Inredning och design är inspirerad av Paris med vackra ekpaneler, fransar och gnistrande kristallglas.

Läs mer
Skandinavisk frukostbuffé

Skandinavisk frukostbuffé

Hos oss får du en riktigt bra start på dagen med vår skandinaviska frukostbuffé! Rykande hett kaffe, nybakat bröd, småvarmt och mycket, mycket mer.

Läs mer

Julbord i Bakfickan

Boka vårt klassiska julbord i restaurangen för både stora och små sällskap. 

Läs mer här

Frukost, Brunch, Lunch, Middag & Fest

Biblioteket

Biblioteket

Omsluten av de röda tapeterna och mässingslampornas varma sken välkomnar vi dig till Biblioteket. Bläddra i en av våra böcker samtidigt som du njuter av en god pilsner.

Läs mer
Orangeriet

Orangeriet

Mitt på Östermalm och Stureplan med stora fönster mot citypulsen hittar du vår oas. I det ljusa Orangeriet får du behålla en del av sommaren. Dofterna av färska örter för tankarna till Provence.

Läs mer
Köket

Köket

Välkommen in i det rustika och charmiga Köket! Här är det full fart och aktivitet - grytorna puttrar och dofterna av långkok och nybakat bröd sprider sig i huset. Köket är vårt centrum, vårt hjärta.

Läs mer