Kung Carls Bakficka - Tre Rum & Kök

Kung Carls Bakficka

Tre rum & kök

Krögare Jan Andersson hälsar välkommen till Kung Carls Bakficka - Tre Rum & Kök. Inredning, design och mat flirtar med tidigt 1900-tal och på menyn hittar du såväl snabba brasserieluncher, klassiska cocktails som nytolkningar av klassiska rätter.

Cocktails & Sweets

Vi har plockat ihop de bästa bitarna ur Afternoon Tea, Brunch och After Work och skapat ett helt nytt koncept som vi kallar ”Cocktails & Sweets”.

Varje lördag mellan kl 16.30-18.30 dukar vi upp vårt härliga dessertbord som ”matchar" våra fruktiga cocktails.

Läs mer om Cocktails & Sweets

Salongen med Kung Carls Bar

Kung Carls Bar - Sprit & Cocktails

Kung Carls Bar - Sprit & Cocktails

Vår vackra cocktailbar som du hittar i atriumet på entréplan, speglar den gångna tiden, fast i modern tappning. Inredning och design är inspirerad av Paris med vackra ekpaneler, fransar och gnistrande kristallglas.

Klassiska drinkar

Klassiska drinkar

Klassiska drinkar & cocktails har fått en renässans! I vår nya bar på Kung Carl kan du njuta av Appletini, Cosmpolitan, Bloody Mary och mycket mer. Våra smårätter erbjuder spännande smaker som "gifter sig" fint med drinkarna vi serverar. Varmt välkommen!

Våra menyer

Våra menyer

Vi har bläddrat i kokbokshyllan och dammat av några av vad vi tycker är de bästa matklassikerna. Rätterna är våra personliga tolkningar men med en smak av historiens vingslag.

Visa menyer
Brunch på Stureplan

Brunch på Stureplan

Vår populära citybrunch har sommaruppehåll. Varmt välkomna 8 augusti!


Läs mer om brunch här
Öppettider & bordsbokning

Öppettider & bordsbokning

Våra öppettider är 
Måndag – torsdag11:30 - 24:00
Fredag 11:30 - 01:00
Lördag  12:00 - 01:00
Söndag 12:00 - 16:00  

Boka bord online

Frukost, Brunch, Lunch, Middag & Fest

Biblioteket

Biblioteket

Omsluten av de röda tapeterna och mässingslampornas varma sken välkomnar vi dig till Biblioteket. Bläddra i en av våra böcker samtidigt som du njuter av en god pilsner.

Läs mer
Orangeriet

Orangeriet

Mitt på Östermalm och Stureplan med stora fönster mot citypulsen hittar du vår oas. I det ljusa Orangeriet får du behålla en del av sommaren. Dofterna av färska örter för tankarna till Provence.

Läs mer
Köket

Köket

Välkommen in i det rustika och charmiga Köket! Här är det full fart och aktivitet - grytorna puttrar och dofterna av långkok och nybakat bröd sprider sig i huset. Köket är vårt centrum, vårt hjärta.

Läs mer

Boka bord snabbt och enkelt direkt online

Boka bord online