Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Höst i Stockholm - våra bästa tips

I Stockholm finns ett rikt utbud av både shopping och krogar. Men huvudstaden har så mycket mer att erbjuda. Här kommer några tips på hur du får ut ännu mer av staden mellan broarna.

Historiska Stockholm

Upplev historiska Stockholm med Slottet, Stadshuset, Gamla Stan och mycket mer. Ladda ner appen izi travel och lär dig med om historien bakom fasaderna när du strosar runt på Stockholms gator.

Ps. Visste du att Hotel Kung Carl är Stockholms äldsta hotell?!


En dag i skärgården

Ska du besöka Stockholm i höst, stanna en dag extra och gör en utflykt till vår vackra skärgård! Ta båten från Nybrokajen till Fjäderholmarna som är vår närmsta skärgårdsö och njut av en dag vid havet. Vill du njuta av skärgården samtidigt som du njuter av vacker konst? Ta bussen eller båten till Artipelag som erbjuder en fantastisk utomhusutställning.


Sköna gröna Stockholm

Att stan är full av vatten vet vi ju men känner du till Stockholms underbara grönområden? Ta en promenad ut på Djurgården, förbi Skansen och Gröna Lund kommer du till vackra Blockhusudden.

På söder hittar du Eriksdals och Tantos underbara koloniträdgårdar.

Tar du promenaden runt Brunnsviken passerar du både Haga Slott och Bergianska Trädgården.

Bra promenadstråk hittar du på: www.walkinstockholm.se


Shopping

Riktigt lyxiga varumärken som Louis Vuitton, Gucci och Prada hittar du på Birger Jarlsgatan, från Stureplan och ner mot Nybrokajen.

I Sturegallerian, Mood Gallerian, NK och Åhléns City hittar du många olika varumärken. Både internationella designers och våra egna Filippa K och Acne hittar du men även Twillfit, Newhouse och mycket mer. På Biblioteksgatan finns HM Home om du vill styla ditt hem, Sephora om du vill uppdatera makeup lådan, & Other Stories, Nilson Shoes och mycket mer.

Längs Drottninggatan finns allt från HM till Clas Ohlsson och inte minst klassiska Buttericks!


Picknick i park

Köp med dig en picknickkorg och ge dig ut på en härlig Stockholmsvandring och slå dig ner i en av Stockholms alla parker för att njuta av dig picknick. Har du redan strosat tillräckligt föreslår vi att du sätter dig i underbara Humlegården runt hörnan. Italian cousins som ligger i samma hus som hotellet erbjuder picknickkorgar med magiskt god pizza.


Ocean Bus - Sightseeing utöver det vanliga

Svårt att bestämma om du vill åka sightseeing buss eller sightseeing båt? Boka Ocean bus så får du båda. Turen börjar och slutar på Strömgatan vid Kungliga Operan, 10 minuters promenad från hotellet. Turer körs under juli och augusti.