Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.

Våra bästa erbjudanden just nu

Sportlov med familjen - boka två rum till priset av ett!

Vi har tagit fram ett riktigt bra erbjudande för dig som reser med barn så att ni kan njuta av extra utrymme - boka två rum till priset av ett! Erbjudandet gäller för max 2 vuxna och 2 barn upp till 18 år, alltså max 4 personer. Pris från 1290:- inklusive frukost för hela familjen och kan bokas under perioden12/2-14/3. Hör av dig med din förfrågan till info@kungcarl.se eller 08-463 50 00 och ange "FAMILJEDEAL"

Skicka bokningsförfrågan

Vinterweekend i Stockholm - 25% rabatt

Tillbringa en helg i vår vackra huvudstad få 25% rabatt på boende. Priset gäller torsdagar t.o.m måndagar vid bokning av minst två nätter.

Läs mer & boka

Flytta in på våra hotell!

Har ni behov av boende för en längre eller kortare period? Just nu har vi ledig kapacitet på våra hotell och kan erbjuda riktigt bra priser på boende.

Läs mer

Lobbyjobb & dagkontor fr 195:-/dag

Byt hemmakontoret eller kontorslandskapet mot vackra och inspirerande miljöer vid Stureplan i hjärtat av Stockholm. Boka per dag fr 195:-.

Läs mer

Paket med middag & upplevelser

Sportlovsmys på Pinchos

Fira sportlov i Stockholm! Bo på Hotel Kung Carl och ät en mumsig lunch eller middag med cirkustema på färgsprakande Pinchos. Boka vårt paket och du bjuds på kaffe och dessert.

Läs mer & boka

Best of Stureplan

Njut av vårt härliga hotellpaket med guldkant. Här kombinerar vi en övernattning i Superior rum med en specialkomponerad middag på någon av Stureplans bästa krogar.

Läs mer & boka