Vi använder oss av kakor ("cookies") för att utöka besökarens upplevelse. När du besöker sidan accepterar du vår användning av kakor.. Stäng.
Antal nätter

Weekend i Stockholm - 30% rabatt

Res med familjen, några dagar med kompisar eller bara ni två. Just nu har vi många fina paket och erbjudanden för både shopping, kultur och nöje.

Läs mer & boka här

Välkommen till Hotel Kung Carl - ett centralt hotell i Stockholm, direkt vid Stureplan

Just nu på Hotel Kung Carl

Best of Stureplan goes Christmas

Bo på centralaste adress invid ett glittrande Stureplan och njut av ett förstklassigt julbord på en av Stockholms bästa restauranger. Vårt nya lyxiga hotellpaket utlovar julstämning!

Läs mer & boka

Flytta in på våra hotell!

Har ni behov av boende för en längre eller kortare period? Just nu har vi ledig kapacitet på våra hotell och kan erbjuda riktigt bra priser på boende.

Läs mer

Erbjudande på presentkort - weekendövernattning 950:-

Just nu kan du köpa våra populära presentkort till ett rabatterat pris.

Läs mer

Vi delar med oss av våra bästa Stockholmstips

Låt oss visa dig våra kvarter

Området kring Stureplan är känt för sina många designbutiker, restauranger och nattklubbar, men erbjuder också möjligheter till avkoppling och sköna stunder i Humlegården. Vi har valt ut våra personliga favoriter som du kan läsa om här.

Besök våra kvarter

Höst i Stockholm

Var hittar du Stockholms bästa muséer, restauranger och shopping? Var tar du en färgsprakande höstpromenad? Här har vi listat en rad kända och mindre kända Stockholmspärlor för stora och små.

Stockholm - våra bästa tips

Stockholms äldsta hotell

Ny reception, lobby och bar

Det är hela 150 år sedan Hotel Kung Carl välkomnade sina första gäster. Detta firade vi under hela 2016, bland annat med en nyrenoverad reception och lobby samt en jubileumsfilm som speglar vår spännande historia!